Blogs

Veiksmīgi cilvēki darbojas zīmē STEIDZAMI

Ir jauks trešdienas rīts Rīgā un es gribu ar jums padalīties ar manu noslēpumu, kas ļāvis piepildīt manus sapņus. Tā ir viena no dzīves gudrībām, kuru esmu iemācījusies no savas dzīves mentoriem. Daži no šiem cilvēkiem veiksmīgi vada savu biznesu, kurš pelna vairākus desmitus un pat simtus tūkstošu gadā. Te ir veiksmes atslēga. Vairums cilvēku (tam tā ir jābūt) dzīvo ar ļoti pasīvu dzīves stilu. Tie ir pasīvi ne tikai ikdienā, bet arī darbā. Darbu, kurš tiem ir uzdots veic ļoti gausi. Viņi pieņem savus sapņus un tajos jūtas droši. Kopumā savu dzīvi nodzīvo uz ‘rotaļīgas’ nots, cerot, ka notiks kaut kas labs. No savas pieredzes varu teikt, ka tā nav pareizā attieksme, lai būtu veiksmīgs. „Nekādā gadījumā!” Ļaujiet man padalīties ar jums aktivitātē, kas dod veiksmi, kuru esmu vērojusi cilvēkos, kas izdzīvo viņu sapņus gan personīgi, gan finansiāli. **Veiksmīgi cilvēki rīkojas tā, it kā lietas būtu STEIDZAMAS. Ļaujiet man to pateikt vēlreiz. ** Veiksmīgi cilvēki darbojas zem zīmes ‘STEIDZAMI’.
  • Ir STEIDZAMI paveicami uzdevumi
  • Ir STEIDZAMI jāizdzīvo sapņi un jāpieņem lēmumi
  • Ir STEIDZAMI jāizdara darbs, kuru esmu uzņēmies.
Veiksmīgi cilvēki UZBRŪK nevis NOGAIDA. Liela atšķirība. Es pat teiktu milzīga atšķirība no pasīvās dzīves uztveres. Tev jātiecas pēc sapņiem ar STEIDZAMĪBAS izjūtu, jo neviens no mums nedzīvos 150 gadus. Tev ir jāaizdedzina sevī tā dzirkst, kas ļautu KATAPULTĒTIES un vest tevi pretī lielākai produktivitātei un aktivitātei. Pajautā sev: Ja es šodien sāktu darboties ar STEIDZAMĪBAS izjūtu, kuras būtu tās divas lietas, kuras izdarītu? Pieraksti un tad IZDARI tās. Tici sev. Tu vari izdarīt daudz vairāk, kā pats no sevis gaidi. Līdzīga atslēga paslēpta arī darbinieku motivācijā. Lai darbinieks strādātu produktīvi, tam ir jādod uzdevumi; tiem ir jāļauj darboties pastāvīgi un būt aktīvam; ir jādod domas un rīcības brīvība darboties ar izaicinājumu - STEIDZAMI.

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Ir jauks trešdienas rīts Rīgā un es gribu ar jums padalīties ar manu noslēpumu, kas ļāvis piepildīt manus sapņus. Tā ir viena no dzīves gudrībām, kuru esmu iemācījusies no savas dzīves mentoriem.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku