Blogs

Valodu mīļi, laipni aicināti praksē Eiropas Parlamentā!

Vēl par kādu konkursu, kurš šoreiz izsludināts mūsu pašu kontinentā. Eiropas Parlaments aicina pieteikties apmaksātā praksē tulkus, līdz 15. novembrim nosūtot pieteikumu EP.

Prakses iespējas tiks piedāvātas Luksemburgā no 2013. gada 1. aprīļa, un plānotā mēneša apmaksa vienai prakses vietai ir līdz 1223 eiro. Prakse tiek piedāvāta tiem jauniešiem, kuri vēlas kā tulki veidot savu karjeru starptautiskos uzņēmumus un kurus aizrauj svešvalodas.

Prakse ilgs vismaz trīs mēnešus, bet to būs iespējams pagarināt par vēl trim mēnešiem, ja būs tāda vēlēšanās. Tie, kuri jau beiguši tulka profesijas studijas universitātē un EP izvēlēsies kā prakses vietu, mēnesī varēs saņemt 1223 eiro, bet tie, kas izvēlēsies papildināt zināšanas tulkošanas jomā, mēnesī varēs pretendēt uz 300 eiro stipendiju.

Savu kandidatūru var pieteikt tikai on-line režīmā, aizpildot anketu. Anketa jāaizpilda angļu vai franču valodā, bet iemeslus, kāpēc kandidāts izvēlējies doties praksē uz EP, jāapraksta savā dzimtajā valodā.  

Par prakses iespējām EP:

http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/lv/007cecd1cc/Prakse.html

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku