Blogs

Vai dizainam ir nozīme uzņēmējdarbībā?

10.martā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina uz semināru “Vai nākotnes dizaina tendences ietekmē šodienas uzņēmējdarbību? Kā tās iespējams paredzēt un kā tām ļaut strādāt jūsu labā”. Seminārs notiks aģentūras telpās Rīgā. Darba valoda - angļu.

Semināra rīkotāji uzsver, ka uzņēmējdarbībā dizains kļūst arvien būtiskāks. Pievilcīgs, aktuāls dizains, produkta iepakojums un funkcionalitāte nereti ir noteicošie patērētāja izvēles faktori, salīdzinot vairākas līdzīgas kvalitātes un cenu kategorijas preces. Spēt prognozēt, kādas būs aktuālās dizaina tendences nākotnē, un izmantot to savā labā – tā varētu būt katra mūsdienīga uzņēmuma stratēģija, skaidro aģentūrā. Tāpēc semināra mērķis ir parādīt uzņēmējiem, kā rodas tendences, kāpēc tās ir būtiskas un kā iespējams tās prognozēt.

Seminārs ir ieplānots divās daļās. Pirmajā daļā, kas sāksies plkst.8.30, klātesošos uzrunās Skandināvijas un Ziemeļu reģiona vadošais tendenču eksperts Stefans Nilssons. Viņa lekcija būs par dizaina tendenču izcelsmi, nozīmi un par aktuālo šobrīd. Otrajā daļā, kas pēc kafijas pauzes sāksies plkst.10.50, notiks praktiskas un grupu nodarbības. To laikā semināra dalībniekiem būs iespēja izmēģināt, cik viegli vai grūti ir paredzēt nākotnes dizaina tendences. Stefana Nilssona vadībā semināra dalībnieki noteiks, kādas būs aktuālās dizaina tendences 2017./ 2018. gada sezonā.

Semināra lektors S. Nilssons (Stefan Nilsson) tendenču jomā ir autoritāte. Viņš uzstājas Zviedrijas un Ziemeļeiropas medijos un ir visbiežāk citētais tendenču eksperts. Viņa vārds atrodams ikvienā nopietna modes attīstībai, dizaina tendencēm un interjeram veltīta pasākuma programmā. Viņš meklē, novēro un apraksta jaunas parādības un fenomenus dzīvesstilā, interjera dizainā, dizainā, modes, pārtikas un citās jomās. Viņa pārdomas par dažādām tendencēm var lasīt viņa medijos: "Jaunais melnais" ("Det nya svarta'), pārtikas un modes blogā "Ēd un iepazīsti’" ("Eat and greet”), dizaina blogā "Designbloggarna".

Papildu informācija un pietiekšanās semināram: www.liaa.gov.lv

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku