Blogs

Vai dalība starptautiskā izstādē ir tikai izklaides brauciens?

Uz šo jautājumu atbildes meklēs semināra “Dalība starptautiskā izstādē: izklaides brauciens vai nozīmīgs mārketinga instruments jūsu biznesam?” vadītāji un dalībnieki. Semināru rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra šī gada 25.augustā.

Semināra mērķis ir paplašināt Latvijas uzņēmēju izpratni par dalības starptautiskā izstādē nozīmi biznesa attīstības veicināšanā. Pasākuma laikā klātesošie mēģinās noskaidrot, kāpēc piedalīties starptautiskās izstādēs; kā sagatavoties dalībai izstādē; kā efektīvi strādāt stendā; kas jādara, lai izstādē iegūtie kontakti, iespējams, kļūtu par jūsu jaunajiem sadarbības partneriem; kā arī kāds ir pieejamais ES fondu un LIAA atbalsts dalībai starptautiskās izstādēs.
Klātesošos uzrunās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras speciālisti, kā arī SIA "Angel Glass Design" un SIA “NP Foods” pārstāvji, kas dalīsies savā pieredzē, jo starptautiskās izstādes koncentrētā veidā sniedz iespēju uzņēmumam tikties ar saviem potenciālajiem sadarbības partneriem vai gala patērētājiem un iepazīstināt tos ar sevi, un šī iespēja ir jāprot izmantot.
Piedalīties var Latvijas uzņēmēji, kas ir pieteikušies vai plāno pieteikties dalībai kādā no aģentūras organizētajiem nacionālajiem stendiem, vai plāno piedalīties starptautiskā izstādē ar savu stendu, kā arī citus interesentus.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku