Blogs

Vadītāju un personāla pieredzei, un zināšanām ir jābūt elastīgām

Cilvēki uzņem milzīgu daudzumu informācijas un gūst nozīmīgas zināšanas no savas sākotnējās pieredzes. Mēs uzsākam karjeru kā gandrīz tukšas piezīmju grāmatiņas, un turpmākajā darba izaugsmē mūsu prāts pildās ar piezīmēm un novērojumiem. Iespējamās grūtības slēpjas tajā, ka mēs mēģinām attiecināt šo agrīno pieredzi uz tai neatbilstošām situācijām. Ņemiet vērā savu pieredzi, taču apzināties, ka būs arī tādas situācijas, kad jūsu pieredzēto vairs nevarēs izmantot. "Pētījumi apliecina, ka 95% finanšu pārvaldnieku izrāda sevišķu uzticību tiem ražošanas sektoriem, kuros guvuši savus pirmos panākumus. Galu galā šāda tendence noved pie garām palaistām izdevībām citos tirgus segmentos un nereālistiska entuziasma attiecībā uz viņu izvēlēto sektoru."

Goltz, 1999

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Pētījumi apliecina, ka 95% finanšu pārvaldnieku izrāda sevišķu uzticību tiem ražošanas sektoriem, kuros guvuši savus pirmos panākumus. Galu galā šāda tendence noved pie garām palaistām izdevībām citos tirgus segmentos un nereālistiska entuziasma attiecībā uz viņu izvēlēto sektoru.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku