Blogs

Uzlabojiet komandas sniegumu: par uzvarētājiem kļūst, nevis piedzimst

Mūsdienu lielākie panākumu guvēji ir neparasti, izcili cilvēki, kuriem uzsmaidījis liktenis, vai ne? Nē, patiesībā tā nav vis. Veiksmīgie cilvēki sasniedz panākumus, katrs pildot kādu stratēģisku plānu. Viņi uzzina, ko nozīmē virzīties uz priekšu. Mēs saprotam: lai uzceltu māju, ir nepieciešams plāns, taču dažkārt aizmirstam, ka šāds projekts ir nepieciešams arī veiksmīgas dzīves veidošanai un darba pienākumu pildīšanai. "Pētījumi atklāj, ka 98% rīkotājdirektoru savu amata stāvokli redz kā plānu un stratēģiju rezultātu un ka vairāk nekā 50% par paraugu izvēlas cilvēku, kurš jau guvis ir šāda veida panākumus."

Gordon, 1998

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Pētījumi atklāj, ka 98% rīkotājdirektoru savu amata stāvokli redz kā plānu un stratēģiju rezultātu un ka vairāk nekā 50% par paraugu izvēlas cilvēku, kurš jau guvis ir šāda veida panākumus.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku