Blogs

Uzlabojiet komandas sniegumu: Meklējiet augstāko plato, nevis augstāko virsotni

Cilvēki, kuri ir virsotnē, tur arī vēlas palikt. Tas nebūt nepārsteidz. Taču ļaudis, kuri piedzīvo neticamus panākumus, tvīkst ilgās pēc šī notikuma vēl ilgi pēc tam, kad tas jau ir garām. Ar komandu tiecieties sasniegt nevis kādu augstāko punktu, mirkli, kurš ātri pienāks un tikpat ātri paies, bet gan tādu panākumu līmeni, kas sniedz gandarījumu un ir ilgtspējīgs. "Fakts, ka bijušie olimpisko spēļu sportisti ir ļoti spējīgi un ārkārtīgi motivēti cilvēki, nevienu nepārsteidz. Tomēr vairāk nekā pusei pēc aiziešanas no lielā sporta ir problēmas adaptēties tradicionālākiem darbiem, jo viņi vairs nespēj atkārtoti sasniegt slavas kalngalus un atzinību, kādu reiz guvuši savas iepriekšējās karjeras laikā."

Sparkes, 2008

Fakts, ka bijušie olimpisko spēļu sportisti ir ļoti spējīgi un ārkārtīgi motivēti cilvēki, nevienu nepārsteidz. Tomēr vairāk nekā pusei pēc aiziešanas no lielā sporta ir problēmas adaptēties tradicionālākiem darbiem, jo viņi vairs nespēj atkārtoti sasniegt slavas kalngalus un atzinību, kādu reiz guvuši savas iepriekšējās karjeras laikā.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku