Blogs

Uzlabojiet komandas sniegumu: labākā aizsardzība ir uzklausīt

Nevienam nepatīk, ka viņu kritizē, tāpēc ikviens pauž aizsargreakciju, impulsu noliegt jebkādu kritiku, apstrīdot tās pamatotību vai kaut kādā veidā graujot tās paudēju. Diemžēl aizsargreakcija nenāk jums par labu. Tā mudina ignorēt potenciāli noderīgu atgriezenisko saikni, un tas savukārt traucē jums uzlabot savu darbību. Apzinieties, ka esat spējīgs veikt darbu, un izrādiet to! Taču neapkarojiet kritiku tikai tāpēc, ka varat to izdarīt. "Aizsargreakcija negatīvi korelē ar darba iepazīšanu. Cilvēki, kuriem šāda aizstāvēšanās ir raksturīga personības iezīme, sapulcēs runā daudz biežāk, vairāk tiecas pārtraukt runātāju un par 25% lēnāk pielāgojas jauniem uzdevumiem."

Haugen and Lund, 1999

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Aizsargreakcija negatīvi korelē ar darba iepazīšanu. Cilvēki, kuriem šāda aizstāvēšanās ir raksturīga personības iezīme, sapulcēs runā daudz biežāk, vairāk tiecas pārtraukt runātāju un par 25% lēnāk pielāgojas jauniem uzdevumiem.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku