Blogs

Uzlabojiet komandas sniegumu: gūstiet pieredzi kā vien spējat

Izmantojiet katru izdevību, lai nokļūtu savā sapņu zemē. Pat tādā gadījumā, ja konkrētais darbs nav īsti tas, ko vēlaties, to veicot jums radīsies labāks priekšstats par šo jomu un jūs ātrāk sagatavosieties darbam, kuru alkstat strādāt. Var arī gadīties tā, ka jūs atklājat, ka tas jums nebūt nav īstais darbs un ir nepieciešams mainīt jūsu (savus) nākotnes plānus. "Koledžas studentiem, kuri stažējas, bija par 15% lielāka iespēja atrast darbu uzreiz pēc studiju beigšanas, un 70% studentu bija pārliecināti, ka stažiera pieredzes dēļ bija labāk sagatavoti nākamajai darbavietai."

Knouse, Tanner, and Haris, 1999

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Koledžas studentiem, kuri stažējas, bija par 15% lielāka iespēja atrast darbu uzreiz pēc studiju beigšanas, un 70% studentu bija pārliecināti, ka stažiera pieredzes dēļ bija labāk sagatavoti nākamajai darbavietai.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku