Blogs

Uzlabojiet komandas sniegumu: Dariet visu pēc kārtas

Ja jūs gatavotu kārtaino sviestmaizi, jūs to darītu secīgi. Vispirms jūs liktu maizes šķēli, pēc tam pildījumu un garšvielas un tikai tad otru maizes šķēli. Nebūtu nekādas jēgas šo kārtību mainīt. Lai kā jums garšotu sinepes, jūs tās neliksiet uz šķīvja vispirms. Taču, tiecoties uz saviem nospraustajiem mērķiem, dažkārt gadās, ka atsevišķus soļus veicam labprāt, bet citus cenšamies apiet. ņemiet vērā - noteiktas kārtības izjaukšana galu galā var izvērsties graujoša un veltīga. Vienlaikus izvirziet sev izvirziet konkrētu mērķi un izbaudiet virzības procesu uz to, citādi jums nekas neizdosies. "Septiņi līdz desmit cilvēkiem, kuri ir apmierināti ar savu nodarbošanos, pauž spēcīgu noteiktas kārtības izjūtu, novērtējot sava darba gaitu dažādas stadijas un savu virzību darbā līdz pat esošajam mirklim."

Elliott, 1999

Septiņi līdz desmit cilvēkiem, kuri ir apmierināti ar savu nodarbošanos, pauž spēcīgu noteiktas kārtības izjūtu, novērtējot sava darba gaitu dažādas stadijas un savu virzību darbā līdz pat esošajam mirklim.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku