Blogs

Uz Vašingtonu - prakses iespēja Pasaules bankā

Vēl tikai līdz 31. oktobrim ir iespēja pieteikt savu kandidatūru kārtējam Pasaules bankas izsludinātajam prakses konkursam. Apmaksātā prakse dažādās pasaulei svarīgās jomās paredzēta no 2015. gada janvāra līdz martam.

Pasaules banka vienmēr piedāvā praksi visdažādākajās jomās, kas skar tādus svarīgus jautājumus, kā finanses, makroekonomika, antropoloģija. Taču vissvarīgākās nozares ir: ekonomika, finansēs, veselība, izglītība, apdzīvotība, antropoloģija, socioloģija, lauksaimniecība, vide un privātā sektora attīstība. Iesēja darboties dažādos sektoros nav atkarīga no valsts, no kuras nāk konkrētais kandidāts. Tāpēc jebkuram ir iespēja pieteikt savu kandidatūru jebkurā no piedāvātajiem sektoriem.

Prakse ir apmaksāta atkarībā no darba stundām un apmaksas apmēru ietekmē iegūtais studiju grāds, iepriekšējā pieredze un situācija darba tirgū. Līdz ar to saņemtais atalgojums gadu no gada var mainīties.

Savu kandidatūru interesantiem ir iespēja pieteikt on-line režīmā Pasaules bankas mājaslapas sadaļā:  http://lnweb28.worldbank.org/hrs/careers.nsf/submitcv?openform&Emp=BIP&JobNum=&CVUNID. Un pieteikto kandidatūru izvērtēšana turpināsies līdz novembra beigām. Katru gadu tiek izvēlēti no 150 līdz 200 kandidātiem, un pieņemto personu skaits ir atkarīgs no dažādu struktūrvienību vajadzībām, kā arī institūcijas ekonomiskajām iespējām.

Pasaules banka prakses iespējas piedāvā arī no jūnija līdz septembrim. Papildu informācija Pasaules bankas mājaslapā: http://www.worldbank.org/

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku