Blogs

Uz cik daudz kilometriem Tu būtu gatavs, lai iegūtu darbu?

Ja saka, ka fotogrāfija pasaka vairāk par 1000 vārdiem, tad Deividam Milleram ir izdevies pateikt to un vēl vairāk! Deivids Millers, kurš atskārtis, ka vēlas sadarboties ar foršu uzņēmumu un darīt darbu, kas viņam tiešām patīk, ar skrējiena palīdzību nodeva ziņu kompānijai, kurā pieteicās uz vakanci.

Deivids pieteicās darbam uzņēmumā „Strava”, tā galvenais produkts būtībā ir sporta “trakeris”, kur sporta aktivitāšu datus reģistrē izmantojot GPS. Tā nu Deivids, izmantojot šo aplikāciju, devās tādā izplānotā skrējienā, kura maršruts veidoja vārdus  "HIRE ME" ( tulk. no angļu val. - pieņemiet mani darbā). Deividam skriešana ir hobijs, tāpēc šī ideja likās piemērota un gandrīz 13 noskrietie kilometri bija nieks! Pēc skrējiena Deivids publicēja savu maršruta attēlojumu, kas iemantoja lielu popularitāti!

Viņš arī atzīst, ka tas nebija tik daudz domāts, lai kompānija viņu pieņem darbā, bet vairāk gan, lai izdarītu ko jautru un nebijušu ar „Stravas” produktu, kas parāda viņa apņēmību, kā arī radošo enerģiju ne tikai šim uzņēmumam, bet arī citiem.

„Stravas” pārstāvji saka, ka tā ir pirmā reize, kad potenciālais darbinieks izmantojis šo programmu, lai nodotu ziņu!  Un, ka viņi ir sajūsmā par šo skrējienu, kā arī, ka tas parāda šī kandidāta entuziasmu par viņu produktu, kas ir brīnišķīgi!

Kamēr  „Strava” atsakās komentēt par Deivida iespējām strādāt viņu uzņēmumā, tomēr tad jau būtu no kompānijas sagaidāms tikai viens – izskriet maršrutu ar "YOU’RE HIRED" (tulk. no angļu val. Tu esi pieņemts)!

Avots: http://www.runnersworld.com/newswire/runner-gets-creative-in-applying-for-job-at-strava

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku