Blogs

Trīs soļi ceļā uz pašapziņu un pārliecību par saviem spēkiem: Solis 3 – Paātrinājums ceļā uz panākum

Šajā posmā, pēdējā no visiem trīs, „Solī 3” jūs esat gatavi apzināties un zināt, ka panākumi jūsu dzīvē ir atkarīgi tikai un vienīgi no jums pašiem. Jūsu pašapziņa ir svarīga un, kad tā aug no dienas dienā, jūsu dzīves ceļā būs daudz panākumu, kurus svinēt!

Ja esat izgājuši kursus „Solis 2” un „Solis 1”, kurus atradīsiet šī bloga arhīvā, tad ziniet, ka šis ir laiks sākt aizvien vairāk izaicināt sevi. Padariet savus nospraustos mērķus nedaudz lielākus un problēmas mazliet grūtākās. Palielināt jūsu apņemšanos un paplašiniet savas prasmes, lai pierādītu sevi izvēlētajā dzīves arēnā. Padoms 1: Palieciet piezemēti - tas ir, ja cilvēki kļūst pārāk pārliecināti, viņi ir tendēti sevi parādīt gaismā, kas citiem cilvēkiem var būt sāpinoša un nesaprasta. Un pārliecinieties, ka jūs nesākat tīksmināties par savu gudrību, bet gan lieciet to vērtīgā darbā. Padoms 2: Aizpildiet testu „Cik pārliecināts es esmu?”, lai noskaidrotu stratēģijas, kā veidot savu pašapziņu un attīstīt to turpmāk. Kamēr jūs turpināt sevi attīstīt pietiekami, bet ne pārāk daudz, jūs savu pašapziņu veidosiet strauji. Kas vēl, jūs būsiet nopelnījis savu pašapziņu, jo visas zināšanas un atziņas par dzīvi saglabāsiet uz ‘cieta transplantāta’, kas vajadzīgs, lai dzīvē būtu veiksmīgs! Mērķu nospraušanu neapstrīdami ir vissvarīgākā prasme, lai jūs varētu iemācīties uzlabot savu pašapziņu.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku