Blogs

Sistemātiskā personāla atlase: veidojot jaunas un noteiktākas uzņēmuma pašidentitātes robežas

Tiem, kuri vēlas paaugstināt savu profesionalitāti, iemācoties saklausīt jaunas idejas, gūt plašāku skatījumu uz dažādiem cilvēka personību un personāla atlasi skarošiem procesiem. Sistemātiskums tas ir veids, kā indivīds apkopo un sakārto savas domas, iemācās loģiku un koncentrēšanās spēju uz tiešajiem darba pienākumiem, kā arī trenē savas atmiņas procesus. Veidojas jaunas un noteiktākas uzņēmuma pašidentitātes robežas. Cilvēkresursu plānošanai jānotiek pēc noteiktas shēmas, kura pamatojas uz resursa procesa plūsmu. Par svarīgākajiem cilvēkresursu plānošanas aspektiem uzskatāmi:
  • sistemātiskums. Lai process nebūtu nejaušs;
  • nepārtrauktība, lai savlaicīgi reaģētu uz ārējo faktoru un iekšējās vides pārmaiņām, mērķiem;
  • ilgtermiņa plānošana, lai process atbilstu izstrādātās stratēģijas periodiem;
  • integrācija, lai plānošana iekļautos gan uzņēmuma kopējā gan atsevišķu struktūru plānā;
  • kvalitāte un kvantitāte, proti, cilvēkresursu vajadzību noteikšana abās izteiksmēs;
  • atbilstība resursiem, lai darbaspēka izmaksas būtu sabalansētas ar iespējām, ko uzņēmums var atļauties tagad un nākotnē.
Personāla atlases kompānija ENJOY Recruitment Latvia, balstoties uz svarīgākajiem cilvēkresursu plānošanas aspektiem, personāla atlases procesu veido sistemātisku, lai savlaicīgi reaģētu uz ārējo faktoru un iekšējās vides pārmaiņām un mērķiem. Kopumā personāla atlases procesu iedalām 10 posmos, lai sarežģīto un darbietilpīgo cilvēkresursu atlases procesu padarītu efektīvāku. Kā zināms atlases procesā ir iesaistītas divas puses – darba devējs un darba ņēmējs. Uzņēmuma ENJOY Recruitment Latvia mērķis ir iegūt piemērotāko darbinieku, kura kvalifikācija un prasme nodrošinātu konkrētā uzņēmuma funkcionēšanu kopumā. Bez atbilstošām profesionālām zināšanām un prasmēm, personāla atlases profesionālim ir jāapzina cilvēka iespējamā rīcība, viņa spējas, dotības un vajadzības, tāpēc mēs piedāvājam konkrētus personāla atlases risinājumus, lai apmierinātu darba devēju vajadzības.Tiem, kuri vēlas paaugstināt savu profesionalitāti, iemācoties saklausīt jaunas idejas, gūt plašāku skatījumu uz dažādiem cilvēka personību un personāla atlasi skarošiem procesiem. Sistemātiskums tas ir veids, kā indivīds apkopo un sakārto savas domas, iemācās loģiskumu un koncentrēšanās spēju uz tiešajiem darba pienākumiem, kā arī trenē savas atmiņas procesus. Veidojas jaunas un noteiktākas uzņēmuma pašidentitātes robežas.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku