Blogs

Seminārs par iespējām Norvēģijas tirgū

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar KPMG AS, Latvijas Republikas vēstniecību Norvēģijas Karalistē un Norvēģijas Karalistes vēstniecību Latvijas Republikā Eiropas Biznesa atbalsta tīkla projekta ietvaros 25.februārī rīkos semināru “Kā atvērt durvis uz Norvēģijas tirgu? Praktiski padomi būvniekiem”.

LIAA mājaslapā atrodamā informācija liecina, ka seminārs būs bez maksas un tas notiks latviešu un angļu valodā. Semināra mērķis ir iepazīstināt Latvijas uzņēmējus ar Norvēģijas tirgus vispārējām tendencēm, kā arī sniegt padziļinātas zināšanas par būvniecības nozari Norvēģijā. Semināra dalībnieki gūs priekšstatu par norvēģu biznesa kultūru, prasībām biznesa veidošanai būvniecības nozarē un darījumu juridiskajiem aspektiem.

Seminārā klātesošos uzrunās LIAA pārstāvniecības Norvēģijā vadītājs Gatis Ginters, kompānijas “KPMG AS” pārstāvis no Norvēģijas Torbjorns Amundsens, Norvēģijas kompānijas “Ansnes Entreprenor AS” iepirkumu vadītājs Mareks Stīpiņš, AS “UPB” Eksporta departamenta direktors Uģis Grīnbergs un Norvēģijas advokātu biroja “Raeder” vecākais advokāts Petters Sverstads Eriksens. Semināra noslēgumā tā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar vairākām Norvēģijas būvniecības kompānijām un tikties ar to pārstāvjiem klātienē.

Pasākums notiks LIAA 2.stāva konferenču zālē no plkst.9 (reģistrēšanās no plkst.8.30). Papildu informācija par semināru un pieteikšanās LIAA mājaslapā: liaa.gov.lv

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku