Blogs

Riga Dev Day laikā notiks meistarklases par koda kvalitātes analīzi un Java 8

Baltijas programmatūras izstrādātāju konferences "Riga Dev Day 2015" rīkotāji aicina nozares profesionāļus piedalīties vienas dienas praktiskajās meistarklasēs par koda kvalitātes analīzi un "Java 8".

Meistarklases notiks 21.janvārī viesnīcā "Islande Hotel", Ķīpsalas ielā 20.

Interesentiem ir iespēja pieteikties divām meistarklasēm - "Mastering Continuous Inspection with Sonar Qube", kuru vadīs Patroklos Papapetrū, un "Java 8: Lambda Expressions&Stream" meistarklasē Ričarda Varbērtona vadībā.

Programmatūras un koda kvalitātes analīzes meistarklases vadītājs Papapetrū ir viens no grāmatas "Sonar Qube in Action" autoriem, lektors un programmatūras izstrādātājs no Grieķijas. Viņa vadītā meistarklase būs praktiska apmācība par galvenajiem pirmkoda kvalitātes konceptiem un koda kvalitātes analīzi, izmantojot atvērtā koda rīku "Sonar Qube" jebkurā no programmatūras attīstības posmiem. Nodarbības mērķis ir iemācīt programmatūras izstrādātājiem, testētājiem un programmatūras arhitektiem, kā izmantot šo atvērtā koda rīku, lai nepārtraukti uzraudzītu un uzlabotu pirmkoda kvalitāti un automātiski novērstu koda kļūdas.

Savukārt Varbērtona vadītā meistarklase būs veltīta "Java" programmēšanas valodas jaunākajai versijai un iespējām, ko iespējams panākt, pateicoties "Java 8" uzlabojumiem. Šī meistarklase būs praktiska apmācība, kurā tiks apskatīti būtiskākie jautājumi par "Java 8", izmantojot gan prezentācijas slaidus, gan uzdevumus un īstenojot kodēšanu reālajā laikā (live coding). Varbērtons ir britu izcelsmes programmētājs no "Monotonic", lektors un "O'Reilly Media" izdotās grāmatas "Java 8 Lambdas" autors.

Konference "Riga Dev Day 2015" notiks 22. janvārī "Multikino" telpās, Mūkusalas ielā 71.

Lekcijas par IT nozarē aktuālākajām tēmām sniegs vairāk nekā 25 starptautiski atzīti lektori no ASV, Eiropas Savienības, Baltijas, Krievijas un citām valstīm. Konferences vadmotīvs ir "Nāc. Skaties. Izstrādā", un tās mērķauditorija ir IT nozares profesionāļi, programmatūras izstrādātāji no visām Baltijas valstīm.

Vairāk par konferenci uzzini šeit: http://rigadevday.lv

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku