Blogs

“RIGA COMM” - vienīgais ikgadējais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pasākums Baltijā!

Tas norisināsies 23. - 24. oktobrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Pasākums domāts pakalpojumu un ražošanas nozaru uzņēmējiem, valsts iestāžu un organizāciju vadītājiem, visiem interesentiem, kā arī IKT profesionāļiem piedāvā iespēju vienuviet izzināt Baltijas IKT nozares tendences un izmēģināt jaunākos risinājumus.

Ko būs iespējams uzzināt, redzēt un dzirdēt šajā pasākumā?
Specializētos un jaunos IKT risinājumus un pakalpojumus IT risinājumu izstādē, progresīvas tehnoloģijas Startup zonā, neatkarīgās spēles un interaktīvas tehnoloģijas Gaming zonā, starptautiski atzītos lektorus, pašmāju viedokļu līderus un vizionārus Biznesa inovāciju konferencē.

Iespējams satikt potenciālos biznesa partnerus, veidot sadarbību reālā laikā un vietā, kā arī novērtēt uz vietas visus nozīmīgākos Baltijas tehnoloģiju nodrošinātājus un izstrādātājus.

Pasākums jau iepriekšējos gados ir guvis pozitīvu novērtējumu, un arī šogad tā organizatori sola pārsteigt ar atzītiem pasaules līmeņa lektoriem, vērtīgu saturu un iedvesmot jaunām idejām!

Pasākuma vērtības:
# Vienīgā ikgadējā IT risinājumu izstāde Baltijas valstīs;
# Lieliski runātāji un unikālas prezentācijas no Baltijas un pasaules;
# Vieta, kur atklāt jaunākās tehnoloģijas, idejas un aktuālākos risinājumus tirgū;
# Tikšanās vieta biznesa līderiem un tehnoloģiju profesionāļiem no rietumiem un austrumiem;
# Izrādīšanās arēna jaunajiem tehnoloģiju uzņēmumiem un neatkarīgo spēļu izstrādātājiem;
# Paralēlie tematiskie pasākumi profesionālajiem apmeklētājiem.

Plašāka informācija: www.rigacomm.com

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku