Blogs

Programmatūras izstrādāšanas konference

"Riga Dev Day" ir programmatūras izstrādāšanas konference, kuru organizē trīs Latvijas bezpeļņas kopienas: Java User Group (http://jug.lv/), Oracle User Group (http://lvoug.lv/) un Google Development Group (http://gdgriga.lv/). Konference notiks 2015. gada 22.janvārī Multikino izklaides centrā.

Šī ir pirmā reize, kad šī zīmola konference notiek Rīgā, izmantojot iepriekšējo gadu pieredzi līdzīgu pasākumu organizēšanā (Java Day Riga (http://javaday.lv/), Agile Riga Day (http://agiledayriga.lv/), Harmony (http://lvoug.lv/ough2012.html), Wildcard Conf (http://wildcardconf.com/)) Šis pasākums būs viens no lielākajiem Baltijā, apvienojot vairāk nekā 400 viesus, programmatūras izstrādes pasaulē atzītus 25 referentus, kuri uzstāsies 5 paralēlajās auditorijās. Konferences moto ir “come, see, develop”, un tās laikā runāsim par sekojošām tēmām:

● Java/JVM Development
● Oracle Technologies
● Web and Mobile Development
● DevOps and Development Tools
● Wearable and Embedded Programming

Konferences formāts ļauj sniegt informāciju un uzrunāt gan ļoti pieredzējušus, gan pilnīgi jaunus programmatūras izstrādes speciālistus un cilvēkus no IT pasaules.

Vairāk par konferenci uzzini šeit: rigadevday.lv

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku