Blogs

Plānota personāla atlase: iespēja uzņēmumam piešķirt konkurētspējas priekšrocības

Visaptverošs un atkārtots pētījums ir apstiprinājis, ka organizācijām, kas piesaista, motivē un notur to darbiniekus ir efektīvāki un labāki rezultāti kā tiem, kuri to nedara. Mēs zinām, ka patiesi veiksmīgas organizācijas personālu atlasa balstoties uz pareizajām darbinieku spējām un talantiem visos līmeņos. Par cik darbinieku talants ir tā atšķirība, kas sniedz konkurētspējīgas priekšrocības, būtu jāizvēlas biznesa stratēģijai atbilstoša personāla vadība un personāla atlase, ņemot vērā darbinieku atbilstību biznesa mērķiem un organizācijas kultūrai. Tālāk varat iepazīties ar jautājumiem, kuri būtu jāuzdod sev par uzņēmumā esošo darbinieku prasmēm un spējām, lai spētu kritiski izvērtēt tālākos soļus nepieciešamo darbinieku nolīgšanā. Jautājumiem ir jāatbilst personāla plānošanas pieciem stratēģiskajiem soļiem.

Pirmkārt, analizē – Kādas prasmes un spējas jums ir vajadzīgas? Otrkārt, novērtē – Kādas prasmes un spējas jums jau ir? Treškārt, attīstīt – Kādas prasmes un spējas jūs varat attīstīt un kā? Ceturtkārt, atlasīt – Kādas prasmes un spējas jums ir nepieciešams iegādāties? Piektkārt, izvietot – Kā jūs vislabāk varat organizēt prasmes un spējas, kuras jums jau ir?

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Visaptverošs un atkārtots pētījums ir apstiprinājis, ka organizācijām, kas piesaista, motivē un notur to darbiniekus ir efektīvāki un labāki kā tie, kuri to nedara. Mēs zinām, ka patiesi veiksmīgas organizācijas personālu atlasa balstoties uz pareizajām darbinieku spējām un talantiem visos līmeņos.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku