Blogs

Pieredzes gūšana Eiropas Kodolpētījumu organizācijā

Prestižā Eiropas Kodolpētījumu organziācijas laboratorija Ženēvā piedāvā 200 prakses vietas inženierijā, elektromehānikā, eksperimentālajā fizikā, informātikā un citās jomās, kas saistītas ar pētniecību un zinātniskās karjeras attīstību. Pieteikumi tiks gaidīti līdz šī gada 7.septembrim.

Praktikanti varēs piedalīties zinātniskās pētniecības programmās divu gadu garumā. Tiem, kas vēlas saņemt stipendiju elementādaļiņu fizikas jomā, ir nepieciešams doktora grāds. Pārējās jomās var kandidēt visi tie, kas ir noslēguši jebkura veida augstskolas studijas tehnoloģiju vai lietišķajās zinātnēs. Praksē ir integrēta iniciatīva “Graduate Engineering Training”, kas domāta jaunajiem inženieriem profesionālās pieredzes meklējumos.

Organizācija ir iesistījusies Eiropas Komisijas “Marie Curie” akcijā, kuras mērķis ir stimulēt karjeras attīstību un mobilitāti. Tā piedāvā triju gadu stipendijas jau pieredzējušiem profesionāļiem, kuras ietvaros viņi Eiropas Kodolpētījumu organizācijā varēs pavadīt vienu gadu.

Izvēlētie kandidāti saņems ikmēneša stipendiju, viņiem būs tiesības uz 2,5 apmaksātām brīvdienām mēnesī, viņi saņems arī apdrošināšanu, ceļojuma izdevumu apmaksu gan sev, gan ģimenes locekļiem, kā arī, ja tas būs nepieciešams, palīdzību dzīvesvietas apmaksai.

Šogad Eiropas Kodolpētījumu organizācija piedāvā pilotprojektu “Post Career Break Fellowship” tiem, kuri dažādu iemeslu dēļ ir pametuši karjeru, bet tagad vēlas to atjaunot. Arī šim projektam pietiekšanās turpināsies līdz 7.septembrim. 

Papildu informācija mājaslapā: https://jobs.web.cern.ch/content/working-cern

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku