Blogs

Pieci iemesli, kāpēc sezonālais darbs ir laba ideja

Kuram gan nepatīk, kad svētku sezonā makā ir vairāk naudas? Vai pašlaik esi darba meklējumos vai meklē veidu, kā piepelnīties, lai varētu sagādāt sev un apkārtējiem priecīgākus svētkus, sezonālais darbs būs labs veids, lai nopelnītu vairāk naudas.



Fleksibls grafiks

Studē, strādā vēl citā darbā? Viens no sezonālo darbu lielajiem plusiem ir tas, ka visbiežāk ir iespējams sarunāt tādas maiņas, kas netraucē ierastajam ritmam. Ja būsi labs darbinieks, tad vari arī sarunāt darbu uz nākamo gadu, kas būs kā uzslava paveiktajam darbam.

Atlaides

Vēl viens liels ieguvums ir darbinieku atlaides! Izmanto piedāvāto atlaidi, lai iegādātos dāvaniņas draugiem un ģimenei, kā arī nepieciešamās preces sev!

Izaugsmes iespējas

Ja pašlaik esi darba meklējumos, tad sezonālais darbs var būt veids, lai sevi “dabūtu iekšā pa durvīm”. Jo, ja būsi uzcītīgs un apķērīgs darbinieks, tad vari iegūt patstāvīgu pozīciju šajā uzņēmumā! Galvenais parādīt savus talantus un spējas.

Pieredze

Bieži veidojas tāda situācija, kad ļoti vēlies darbu kādā uzņēmumā, taču viņiem nav pieejamu patstāvīgu pozīciju. Sezonālais darbs, savukārt var sniegt iespēju iegūt pagaidu pozīciju, kā laikā vari iepazīt uzņēmumu, industriju, kā arī mācīties no profesionāļiem!

Tavs CV

Pagaidu darbos vienmēr ir iespēja apgūt jaunas iemaņas un prasmes. Cilvēkiem, kuri kādu laiku nav bijuši darba apritē, sezonālais darbs ir lieliska iespēja, lai “aizpildītu caurumus” savā CV.

Tikai atceries – par sezonālo darbu padomā jau laikus! Daudzi uzņēmumi sāk meklēt potenciālos darbiniekus jau oktobrī un novembra sākumā!
Avots: http://www.quickenloans.com/blog/advantages-of-seasonal-employment

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku