Blogs

Personīgā izaugsme: Runājiet pārliecinoši vai arī nedariet to nemaz

Dzīves laikā jums būs jārisina daudzas sarunas, vienalga, vai tas būtu par algas paaugstināšanu vai par automobiļa iegādes nosacījumiem. Kas nosaka to, vai saruna ir veiksmīga? Būtiska nozīme ir prasmei. Tāpat arī šajās sarunās paustajam viedoklim. Taču vissvarīgākā loma ir jūsu vēlmei turpināt sarunu, un tā savukārt ir atkarīga no jūsu pašpārliecinātības līmeņa. lai kādas būtu jūsu pašpārliecības, - ja pārrunas beigsiet ātrāk, tas apliecinās pašapziņas trūkumu, un tas nozīmē, ka jūs vienosieties par mazāk izdevīgu lēmumu. "Zemāka pašvērtība rada par 37% mazāku vēlmi veikt sarunas, un par 11% sarūk pārrunu stratēģiju skaits. Augsta pašvērtība korelē ar lielāku vēlēšanos uzņemties paildzinātu pārrunu risku un lielāku piemērošanās spēju. Īsumā - jo mazāka ir jūsu pašapziņa, jo ātrāk jūs atmetīsiet centienus sasniegt to, ko vēlaties."

Greno-Malsch, 2006

Zemāka pašvērtība rada par 37% mazāku vēlmi veikt sarunas, un par 11% sarūk pārrunu stratēģiju skaits. Augsta pašvērtība korelē ar lielāku vēlēšanos uzņemties paildzinātu pārrunu risku un lielāku piemērošanās spēju. Īsumā - jo mazāka ir jūsu pašapziņa, jo ātrāk jūs atmetīsiet centienus sasniegt to, ko vēlaties.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku