Blogs

Pelnīt bez piepūles

Tāds sapnis ir daudziem, bet visi labi zina, ka tas īsti nav iespējams. Tomēr ir iespējams pelnīt naudu ar prieku. Ja prieku nesagādā citu izpratnē "normālais" darbs, tad jāsāk izmantot savas aizraušanās. Atsevišķos gadījumos tas ir iespējams.

Daudziem cilvēkiem ir interesantas aizraušanās vai spējas, kuras var noderēt arī lai nopelnītu nedaudz naudas. Piemēram, naudas pelnīšanai var izmantot savas kolekcijas - leļļu, komiksu, monētu, atklātnīšu un  vēl  daudzas citas. Kāpēc nē? Arī kolekcijas veidošanā taču ieguldīts darbs un arī līdzekļi. Internetā vai kādā tematiskā tirdziņā kāds to novērtēs.
Otra iespēja ir piedalīties dažādās on-line aptaujās un konkursos. Būs nepieciešams nedaudz laika un dators, un varbūt arī pacietība. Ar šādu darba pelnīšanu ik pa laikam nodarbojas mājsaimnieces vai studenti, kas meklē papildu ienākumu iespējas. tā ir iespēja nopelnīt naudu vai arī dažādus kuponus, balvas.
Vēl viena iespēja ir pārdot savus darinājumus. Kāds varbūt veido skaistas sveces (īpaši piemērots laiks tagad!), vēl kāds rūpīgi izdomā dažādus ziepju variantus vai glezno uz audekla, apglezno traukus, veido rotas. Iespēju ir bezgala daudz!
Ja negribas nodarboties ar šāda veida rokdarbiem, tad var izmantot pavasari un vasaru, lai kaut ko iesētu dārzā un pēc tam to pārdotu. Tie var būt kā ziedi, tā dārzeņi, augļi.
ēl kāda iespēja - pārdot savas oriģinālās spējas un idejas tiem, kas tās novērtēs. Piemēram, ja piemīt aktiera un animatora spējas, kļūstiet par pasākuma vadītāju!
Ja tomēr negribas kļūt par klaunu un izklaidētāju, varbūt jāsāk rakstīt blogs? PAr saviem hobijiem, padomiem, uzrunājot līdzīgi domājošos. Tas nenesīs līdzekļus, bet nekad nevar zināt, kādus apmērus šī mazā ideja var uzņemt.


Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku