Blogs

Par pārtikas eksporta iespējām uz Ķīnu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Eiropas Savienības Mazo un vidējo uzņēmumu cetru Ķīnā šā gada 9.aprīlī Rīgā rīkos semināru “Eksporta uz Ķīnu vadlīnijas Latvijas pārtikas ražotājiem. Pasākumā aicināti piedalīties Latvijas pārtikas produktu un dzērienu ražotāji, kas jau eksportē vai plāno uzsākt eksportu uz Ķīnu, kā arī LIAA organizētā nacionālā stenda starptautiskajā izstādē "SIAL China 2015" dalībniekus.

Seminārs tiek organizēts saistībā ar Latvijas uzņēmumu dalību starptautiskajā pārtikas nozares izstādē “SIAL China 2015”, kas no 6.-8.maijam norisināsies Šanhajā, Ķīnā. Pasākumā tiks sniegta informācija par Ķīnas pārtikas produktu un dzērienu tirgus struktūru un attīstības tendencēm, kā arī par pārtikas produktu eksportēšanas uz Ķīnu praktiskajiem aspektiem. Šāda informācija ir būtiska tādēļ, ka Ķīnas tirgus ir regulēts tirgus un pārtikas produktu apgrozījumā pastāv regulatīvi ierobežojumi, kas īpaši attiecas uz gaļas izstrādājumiem un piena produktiem. Tāpēc pirms eksportēšanas ir rūpīgi jāiepazīstas ar konkrēto pārtikas produktu eksporta nosacījumiem.
Pasākumā ar uzrunām uzstāsies konsultāciju uzņēmuma “Eibens” izpilddirektors Pablo Resio Garsija, kas iepriekš bijis starptautiska konsultāciju uzņēmuma “Gold Millennium Group” Pekinas biroja vadītājs. Līdz ar to viņam ir vairāk nekā 8 gadus gara pieredze, konsultējot uzņēmumus par pārtikas produktu un dzērienu nozari Ķīnā. Otrs runātājs būs “China IPR SME Helpdesk” intelektuālā īpašuma eksperts Reino van Malenštains.
Starptautiskās izstādes dalībniekiem būs iespēja nākamajā dienā, 10.aprīlī, individuāli tikties ar P.R.Garsiju, lai veiksmīgāk sagatavotos pasākumam un pārrunātu uzņēmuma produkcijas noieta potenciālu Ķīnas tirgū. 30-45 minūšu garas konsultācijas tiks nodrošinātas 10 uzņēmumiem. Konsultācijām jāpiesakās iepriekš. Citiem uzņēmējiem, kas interesējas par Ķīnas tirgu, šai dienā tiks piedāvāta iespēja individuāli tikties ar LIAA pārstavniecības Pekinā vadītāju Ievu Jākabsoni-Bellomi.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku