Blogs

Palīdzība biznesa ideju realizēšanā

Vēl līdz rītdienai, 9.jūnijam, interesentiem ir iespēja pieteikt dalību apmācību, treniņu un konsultāciju programmā par tēmu "Kā sagatavot uzņēmumus un biznesa idejas, lai saņemtu finansējumu to tālākai attīstīšanai" un kontaktbiržā ar investoriem. Pasākums notiks 15. un 16.jūnijā, individuālas konsultācijas no 16.līdz 19.jūnijam, kontaktbirža – 19.jūnijā. Pasākumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar bezpeļņas starptautiskā biznesa atbalsta organizāciju "Seed Forum".

Vispirms dalībnieki piedalīsies divu dienu apmācību seminārā. Seminārs paredzēts kā intensīva uzņēmumu apmācību programma, kuras ietvaros pieredzējuši pasniedzēji, riska kapitālisti un uzņēmumu vadītāji no Latvijas atbildēs uz jautājumiem: kādi ir uzņēmējdarbības attīstīšanas process un etapi; kāds ir labums (un riski) no privātajiem finanšu investoriem, finanšu kapitāla fondiem un citiem finanšu avotiem; kā atrast atbilstošu finansējuma avotu un prezentēt savu uzņēmumu vai biznesa ideju; ko meklē finanšu investori, un kādi ir uzņēmuma vērtības pieauguma galvenie faktori; kā pareizi veidot uzņēmuma izaugsmes finanšu stratēģiju; no kā sastāv investēšanas process (etapi, dokumentācija); no kā uzmanīties sarunās ar potenciālo finanšu investoru; kā nepārdot uzņēmumu pārāk lēti; u.c.
Pēc pirmās semināra dienas biznesa ideju autoriem būs jāizpilda mājas darbs - jāsagatavo sava biznesa idejas prezentācija pēc seminārā dotajiem norādījumiem. Dalībnieki savu izstrādāto ideju prezentēs otrajā semināra dienā. Šajā dienā semināra vadītājs sniegs biznesa ideju autoriem savus ieteikumus, lai biznesa ideja tiktu veiksmīgi prezentēta19.jūnija kontaktbiržā.
Pēc semināra biznesa ideju autoriem būs iespēja saņemt individuālas konsultācijas dažādās jomās, piemēram, sākotnējā tehnoloģiskā validācija un praktiskā pielietojuma izpēte, intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzība, tirgus izpēte un mārketings, industriālā dizaina izstrāde, kā arī tiks sniegtas konsultācijas, palīdzot biznesa plāna izstrādē. Paredzētas arī juridiskās konsultācijas.
Papildu informācija: www.liaa.gov.lv

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku