Blogs

Online darba intervija? Ko nu?

Arvien vairāk uzņēmumu izmanto internetu, lai atrastu ideālos kandidātus, tāpēc pieaug arī online darba interviju skaits. Kā ierastajās darba intervijās, tā arī online darba intervijās nepieciešams iepriekš sagatavošanās. Lai sniegtu nelielu iedvesmu, kā gūt panākumus online intervijās, lūk, 3 padomi:

1. Esi uzmanīgs ar savām sejas izteiksmēm.
Intervijas laikā Tev jāiemācās koncentrēties tikai uz kameru, saglabājot patīkamu sejas izteiksmi – daudzi intervējamie nav konsistenti šajā lauciņā, tāpēc viņu acis bieži “ceļo” kaut kur- nezin kur, kas bieži ietekmē viņu sejas izteiksmes.

2. Nekāda bardaka!
Sakārto savu intervijas vietu – tas ir tikai Tavās interesēs parādīt, ka esi kārtīgs un organizēts (ja pat tāds neesi). Online intervijā vide, kas redzama fonā, arī rada pirmo iespaidu, kāds Tu esi.

3. Neatlaidies savā krēslā!
Atlaišanās krēslā rosina domāt, par to, ka neesi ieinteresēts. Tāpēc svarīgi saglabāt neitrālu stāju, kas liecina par Tavu pārliecību un pašapziņu, kas varētu  pozitīvi ietekmēt intervētāja viedokli par Tevi.

Online darba intervijās Tev būs neilgs laiks, lai parādītu sevi no labās puses, tāpēc katrs brīdis ir nozīmīgs. Plāno uz priekšu, patrenējies ar draugiem, kā arī izskaties prezentabli šajās intervijās.

Avots: http://www.jobsnhire.com/articles/31495/20151124/things-applicant-during-online-job-interview.htm

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku