Blogs

NVA aicina pieteikt darba vietas skolēniem un saņmt atbalstu

Pēc 5 gadu pārtraukuma jauniešiem vecumā no 15 gadiem šajā vasarā būs iespēja ar NVA atbalstu strādāt un iegūt pirmo darba pieredzi. Lai saņemtu NVA atbalstu, darba devēji jau šobrīd tiek aicināti pieteikt darba vietas skolēniem vasaras brīvlaikā.

Pasākums norisināsies no 2.jūnija līdz 29.augustam, viena skolēna dalības ilgums – 1 mēnesis. 

Lai pieteiktu darba vietas skolēniem vasaras brīvlaikā, darba devēji tiek aicināti aizpildīt anketu NVA mājas lapā, kas jāiesniedz NVA filiālē, kuras administratīvajā teritorijā plānots izveidot darba vietu skolēnam.

NVA darba devējam nodrošinās dotāciju skolēna ikmēneša darba algai 50 % apmērā no minimālās mēneša darba algas, atalgojumu skolēnu darba vadītājam, kā arī apmaksās skolēna veselības pārbaudes, ja to paredz normatīvie akti par obligātajām veselības pārbaudēm. NVA nodrošina arī skolēnu apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem darba vietā.

Skolēnu pieteikšanās plānota no maija vidus, paredzot, ka pieteikties pasākumam jaunieši varēs elektroniski NVA mājas lapā vai klātienē filiālē. 

Vairāk par šo LASI ŠEIT .

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku