Blogs

Modes dizainerus aicina uz tirdzniecības misiju Lietuvā

No šā gada 9. līdz 17.aprīlim Viļņā, Lietuvā, notiks Latvijas modes dizaineru un interjera priekšmetu ražotāju tirdzniecības misija, kuras mērķis ir veicināt Latvijas dizaina atpazīstamību Lietuvā un sniegt iespēju veidot kontaktus ar potenciālajiem sadarbības partneriem.

Tāpēc Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina Latvijas modes dizainerus un interjera priekšmetu ražotājus pieteikt savu dalību.

Tirdzniecības misija tiek organizēta ekspozīcijas veidā sadarbībā ar dizaina žurnālu “N Wind” un Viļņā populāru konceptveikalu "Spring". Latvijas dizaina produktu ekspozīcija, kurā būs iespēja piedalīties 7 līdz 8 Latvijas modes un dizaina priekšmetu zīmoliem, tiks izvietota "Spring" telpās un katram dizaina zīmolam tiks dota iespēja sniegt individuālu prezentāciju 9. aprīlī, kad notiks Latvijas dizaina priekšmetu ekspozīcijas oficiāla atklāšana. Pasākuma dienās notiks arī individuālas programmas katram misijas dalībniekam.

Papildu informācija un pieteikšanās mājaslapā: www.liaa.gov.lv.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku