Blogs

Mobilo aplikāciju izstrādē Eiropā izveidotas gandrīz 800 000 darba vietas

Kā informē organizācija “Vision Mobile”, kas analizē aplikāciju izstrādes jomu, Eiropas Savienībā šis sektors turpina attīstīties. Saskaņā ar “Vision Mobile”, līderis aplikāciju izstrādē ir “Apple”.

Pateicoties vien “Apple Store”, no 2008.gada līdz šodienai ir izveidotas vairāk nekā 670 000 darba vietas. Tikai 18 000 šo darbinieku ir tieši pakļauti galvenajam birojam, pārējie nodarbojas ar attīstības plānošanu, pārdošanu utml. Kopumā Eiropas Savienībā gada laikā aplikāciju izstrādes sektorā darba vietu skaits palielinājās par 26%.
Eiropā aplikāciju izstrādes apjomi ik gadu pieaug par 12%, bet pasaules līmenī tās pieaugums ir 27% gadā, pateicoties straujajai sektora attīstībai Āzijā. Neskatoties uz attīstību Eiropas Savienības valstīs, aplikāciju izstrādātājiem ir veiksmīga sadarbība ar angliski runājošo valstu tirgiem un Dienvidamerikas tirgiem, taču sarežģītāk ir ar tirgus iekarošanu Āzijas valstīs.
Kompānija “Vision Mobile” prognozē ražošanas pieaugumu sektorā pasaules mērogā 58 miljardu apjomā 2016.gadā.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku