Blogs

Mentoringa programma jaunajiem uzņēmējiem

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar SIA "ConFide" un Rīgas Starptautisko ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu izsludina pieteikšanos mentoringa programmai. Lai tajā piedalītos, līdz 30.jūlijam ir nepieciešams aizpildīt aģentūras mājaslapā pieejamo anketu.

Mentoringa programmas mērķis ir palīdzēt veiksmīgi startēt un attīstīt biznesu jaunajiem uzņēmējiem. Līdz ar to programmas mērķauditorija ir jaunie uzņēmēji. Tas nozīmē, ka pretendentam ir jābūt iesācējam uzņēmējdarbībā – ja pretendentam ir savs uzņēmums, tam ir jābūt reģistrētam ne vēlāk, kā pirms pieciem gadiem. Par atbilstošiem pretendentiem tiks atzīti topošie uzņēmēji, uzņēmējdarbības uzsācēji vai jauns uzņēmums (ne vecāks par pieciem gadiem), kas atbilst mazā vai vidējā uzņēmuma statusam un aktīvi darbojas vismaz sešus mēnešus. Programmai savu dalību aicināti pieteikt arī mentori, t.i., sekmīgi uzņēmēji un vadītāji ar vismaz piecu gadu pieredzi biznesā.

Mentoringa programmas laikā notiks klātienes tikšanās ar mentoriem, kompetences semināri, kā arī cita veida savstarpēju zināšanu un pieredzes apmaiņa un jaunu biznesa kontaktu iegūšana.

Pasākums notiek LIAA realizētās programmas “Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros sadarbībā ar pilnsabiedrību “CF-RISEBA”, un to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) un Eiropas Savienība.

Avots: www.liaa.gov.lv

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku