Blogs

Meistarklase jaunajiem uzņēmējiem

No 7 līdz 8.maijam Latvijas jaunie uzņēmēji tiek aicināti uz pasākumu, kurā dažādu ekspertu pavadībā būs iespēja iegūt svarīgu informāciju par pirmajiem soļiem ceļā uz preču un pakalpojumu eksportu - preču marķēšanu realizācijai ES tirgū, muitas tarifu piemērošanu eksportam uz ārvalstīm, preču zīmes reģistrēšanu, kā arī starptautiskās biznesa komunikācijas jautājumiem, sociālo mediju izmantošanu eksporta veicināšanai.

Meistarklases dalībnieki gūs priekšstatu par uzņēmumam būtisko sagatavošanās procesu pirms eksporta uzsākšanas, arī dokumentu sagatavošanu uzņēmuma reģistrācijai, ja uzņēmuma vēl nav. Tāpat jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja iepazīties ar citu Latvijas uzņēmumu pieredzes un veiksmes stāstiem, kas saistās ar dažādiem eksporta jautājumiem. Pasākumu rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un aicina piedalīties jaunos uzņēmējus, kas gatavojas preču un pakalpojumu eksportam, kā arī jaunos speciālistus, kas tikai plāno uzsākt uz eksportu vērstu uzņēmējdarbību.
Meistarklases lektori būs no Uzņēmumu reģistra, Patērētāju tiesību aizsardzības centra, Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes un dažādiem uzņēmumiem.
Pieteikties pasākumam var līdz 5.maijam. Pasākums notiks Berga bazāra “Birojnīcā”. Papildu informācija: www.liaa.gov.lv

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku