Blogs

Maija beigās reģistrētā bezdarba līmenis Latvijā – 8,6%

Nodarbinātības valsts aģentūras jaunākie aprēķini liecina, ka maija beigās reģistrētā bezdarba līmenis valstī bija 8,6%, salīdzinot ar 8,8% aprīļa beigās. Arī maijā vidēji bezdarba līmenis samazinājās visos Latvijas reģionos, saglabājot jau ierasto tendenci – Rīgas reģionā tas ir viszemākais, Latgales reģionā – visaugstākais.

Maija beigās aģentūras uzskaitē absolūtos skaitļos bija reģistrēti 80 567 bezdarbnieki. Pastāvīgā darbā maija mēneša laikā iekārtojās 5274 no Nodarbinātības valsts aģentūras datu bāzē reģistrētajiem bezdarbniekiem.

Komumā Rīgas reģionā bezdarba līmenis bija 5,3%, Latgales reģionā – 18,9%, Kurzemes reģionā reģistrētā bezdarba līmenis maija beigās bija - 10,3%, Vidzemē – 9,4% un Zemgalē – 8,5%.

Valsts lielākajās pilsētās reģistrētā bezdarba līmenis maija beigās bija: Rīgā – 5%, Jūrmalā – 5,9%, Valmierā – 6,3%, Jelgavā – 6,9%, Ventspilī – 7%, Daugavpilī – 10,9%, Jēkabpilī – 10,5%, Liepājā – 11,6%, Rēzeknē – 16,3%.

Papildu informācija: www.nva.gov.lv

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku