Blogs

Lūk, kas tiek uzrakstīts par Tevi pēc darba intervijas Google

Nav noslēpums, ka darba Google intervijas ir ļoti interesantas - tās jau ir kļuvušas leģendāras ar dažādiem āķīgiem un loģikas jautājumiem. Taču mazāk uzmanības tiek pievērsts, kas notiek pēc tam, kad kandidāti jau ir izskaidrojuši risinājumus uz tāfeles kādai problēmai, kad ir atbildēts uz visiem jautājumiem.. Lielākajā daļā uzņēmumu intervētāji intervijas laikā pieraksta dažus teikumus par intervējamo vai lūdz aizpildīt kādu testu.

Google tā nenotiek!
Pēc tam, kad intervija tiek pabeigta ar rokasspiedienu, intervētājam jeb vienam no Google darbiniekiem ir jāuzraksta eseja, kas sastāv līdz no 1000 līdz 1500 vārdiem, par katru kandidātu. Un viss. Jo labāk kandidāts intervijas laikā demonstrē, ka viņš izprot kādu piedāvāto problēmu, kā arī sniedz dažādus risinājumus un pamatojumus tiem, jo labāku eseju intervētājs var uzrakstīt.

Tāpēc svarīgi šādās intervijās domāt skaļi (ja kaut kas jārisina utt.), jo tad iespējams parādīt savu domu gājienu, kā arī (šajā gadījumā) sniegt vairāk lietu, par ko rakstīt minētajā esejā.

Google intervētājiem neinteresē “perfektas” (no galvas iemācītas) atbildes, bet gan Tavas kļūdas, risinājumi tām, kā arī alternatīvu risinājumu apspriešana.
Iespējams, ka citiem uzņēmumiem ir laiks aizdomāties un pārdomāt savas intervijas!

Avots: http://uk.businessinsider.com/advice-for-job-interviews-at-google-2015-7

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku