Blogs

Latvijā smaidīgākie darbinieki strādā finanšu sektorā

Latvijā smaidīgākie darbinieki strādā finanšu sektorā, liecina klientu servisa kvalitātes uzlabošanas uzņēmuma "Dive Group" ikgadējā mazumtirdzniecības sektora klientu apkalpošanas kvalitātes pētījuma rezultāti.

Pērn kopumā par smaidīgāko valsti atzīta Īrija (97%), kurai seko Grieķija un Puertoriko ar 93% un Lietuva ar 92%, bet viszemākie rezultāti ir Slovēnijai (46%), Dienvidkorejai (47%), Honkongai (48%) un Makao (55%).

Tikmēr Latvija gada laikā 69 valstu topā ir pakāpusies par 14 vietām jeb 8%, ieņemot septīto vietu (90%). Starp kontinentiem pirmo vietu ieguvusi Dienvidamerika (84%), taču viszemāko vērtējumu saņēmusi Āfrika (69%).

Kā smaidīgākie klientu apkalpošanas speciālisti kopumā tika atzīmēti veselības un skaistumkopšanas nozarē, kā arī autosalonu nozarē strādājošie, bet nemainīgi vismazāk smaidu velta transporta nozaru darbinieki.

Pētījuma rezultāti rāda, ka iepriekšējā gada līmenī saglabājusies tendence pasveicināt klientu. Taču, salīdzinot ar 2013.gada pētījuma datiem, ir krities smaidīšanas (no 83% uz 80%) un papildus pārdošanas (no 57% uz 52%) biežums.

Latvijā slepenie pircēji kā vispieklājīgākos ir atzinuši finanšu un viesmīlības nozares darbiniekus, bet kā mazāk laipnus apkalpošanas sākumā atzīmējuši transporta nozares darbiniekus.

Vairāk par šo uzzini šeit.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku