Blogs

Kļūstam produktīvāki!

Vai vēlies būt produktīvāks darbā? Vai vēlies, lai Tavi darbinieki būtu produktīvāki? Ja tā, tad izlasi šos 10 pārsteidzošos faktus un statistiku par produktivitāti.

1. Mūzikas klausīšanās, kamēr tiek veikts ar tehnoloģijām saistīts darbs, nodrošina, ka darbs tiks paveiks ātrāk, kā arī augstākā kvalitātē nekā bez mūzikas.

2. Augstāka produktivitāte (labāks laika plānojums, sniegums un lielāka efektivitāte) tiek panākta tajās dienās, kad pirms darba tiek veltīts laiks sportiskām aktivitātēm vismaz 30 minūtes.

3.Otrdiena ir nedēļas produktīvākā diena.

4.Pieaugušie, kuri miegam atvēl no 7,5 – 9 stundām diennaktī, ir par 20% produktīvāki nekā tie, kuri miegam atvēl mazāk vai vairāk laika.

5. Ja  nedēļā tiek strādāts vairāk par 40 stundām, tad produktivitāte samazinās par 50%.

6. Ja fona troksnis ir aptuveni 70 decibeli (trokšņi, ko dzirdam, piemēram, kafejnīcā vai, kad tiek ieslēgts televizors), tad tiek stimulēti radošie smadzeņu centri, palielinot spēju radīt idejas, dažādus nestandarta risinājumus.

7. Tikai 11% no jaunajiem darbiniekiem nespēj pilnvērtīgi veikt darba pienākumus, jo viņiem nepietiek nepieciešamo zināšanu. Pārējiem jaunajiem darbiniekiem šis uzdevums neizdodas, jo viņi neiederas kolektīvā, ir pieraduši pie citādāka līmeņa kultūras un tradīcijām, kā rezultātā – produktivitātes līmenis ir ļoti zems.

8. Alkohola patēriņš konkrētā daudzumā (0,75 promiles) var palielināt radošo domāšanu, kā arī produktivitāti.

9. Telemārketinga aktivitātēm piemērotākais laiks ir no 8.00-9.00 un 16.00-17.00, tad iespējams sasniegt maksimālo atdevi no zvana saņēmējiem.

10. Varas poza (atvērtas rokas, rokas uz gurniem, taisna mugura) palielina pārliecību par saviem spēkiem, kā arī samazina stresu. 

Avots: http://thecareercafe.co.uk/blog/


Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku