Blogs

Katram savs ideālais priekšnieks

Iedvesmojošs, izlēmīgs, godīgs un ar lielu pieredzi, tai pat laikā atvērts un draudzīgs – tādām īpašībām būtu jāpiemīt iedeālam priekšniekam. Tas secināts kādā starptautiskā pētījumā, ko veica "Hays Response". Pētījumā tika aptaujāti visjaunākie darba tirgus dalībnieki - aptuveni 1000 respondenti, kas dzimuši laika periodā no 1983. līdz 1995. gadam.

No visiem respondentiem 34% tāpat norādīja, ka ideālam priekšniekam būtu jāprot dzīvot saskaņā ar saviem padotajiem un jāmāk ieklausīties darbiniekos, veidojot ar viņiem atgriezenisko saiti.

30% aptaujāto uzskata, ka lielisks vadītājs ir tas, kurš ir uzticams, ar kuru var pārrunāt ne tikai darba jautājumus, bet arī apspriest problēmas, personisko pieredzi.

Turpretī 16% norāda, ka priekšniekam jābūt kā labam draugam, pie kura var vērsties vajadzības gadījumā (ne tikai saistītas ar darbu).

Tikai 10% pētījuma dalībnieku gribētu, lai viņu priekšnieks būtu vienīgi darbu organizējoša rakstura indivīds, kurš katram norāda uz paveicamo darbu.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku