Blogs

Kas kopīgs startupiem ar filmu

Izrādās, ka ar šo filmu un veiksmīgu startupu var vilkt vairākas paralēles, kā arī mācīties "zelta likumus". Ievainotais astronauts tiek atstāts uz Marsa. Viņš ir zaudējis visas saziņas iespējas ar savu komandu un Zemi. Taču.. viņš atrod veidu, kā izdzīvot, kā arī paziņot uz Zemes esošajiem, ka viņš ir dzīvs! To visu viņš paveic bez nekādas palīdzības jeb izcili darbinieki vienmēr kaut ko izdomās!

Ja Tavā startup komandā ir šādi darbinieki, tad noteikti tiks atrasti risinājumi visām problēmām!

Pielāgojies, lai izdzīvotu!
Daudzas lietas nenoris pēc plāna, jo vienmēr rodas problēmas, dažādas pēdējā brīža izmaiņas, negaidīti izaicinājumi - tas ir tikai normāli jebkurā Tava startup fāzē. Lai arī nav iespējams paredzēt visus kāpumus un kritumus, tomēr, ja būsi neatlaidīgs un pacietīgs, tad viss izdosies!

Labi līderi nevaino citus!
Filmā komandas kapteinis uzņēmās pilnu atbildību par lēmumu atstāt komandas biedru uz Marsa. Taču,  kad līdz tam nonāca, tad komandas kapteinis bija tas, kurš riskēja ar savu dzīvību, lai glābtu atstāto komandas locekli. Tev, kā sava startup līderim, jebkurā situācijā jārīkojas tieši tā.

 Grūti atrast kādu cerības staru, ja esi viens pats uz nezināmas, neapdzīvotas planētas, bet astronauts plāno visu, kas saistās ar viņa izdzīvošanu, viņš pieraksta, izplāno, kā arī mēģina visu loģiski apdomāt un izsvērt.Šī plānošana ir tas, kas notur viņu pie veselā saprāta, kā arī pie jaunām atziņām. 

Savā veidā plānošana, dažādu piezīmju un novērojumu veikšana būs tā, kas palīdzēs brīžos, kad nāksies spert soli atpakaļ, kā arī palīdzēs paskatīties uz problēmu no cita punkta.. līdz tavas komandas "Eureka!" momentam!

 Avots: http://e27.co/startups-can-learn-martian-20151112/

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku