Blogs

Kārļa Lielā balva Eiropas jauniešiem

Vēl tikai līdz 2.februārim 16 līdz 30 gadus veci jauniešiem ir iespēja pietiekties Eiropas jaunatnes Kārļa Lielā balvai, lai saņemtu atbalstu savam izstrādātajam projektam. Balvas mērķis ir veicināt Eiropas apziņas veidošanos jauniešu vidū un viņu līdzdalību Eiropas integrācijas projektos.

Balvu piešķirs jau astoto gadu Eiropas Parlaments un Āhenes pilsētas Starptautiskās Kārļa Lielā balvas fonds. Balva tiek piešķirta dažādu jomu projektiem, sākot no dažādu pasākumu organizēšanas līdz web lapu izstrādei. Iepriekšējos gados konkursā uzvarēja gan jauniešu apmaiņas projekti, gan ar mākslu un interneta vidi saistīti projekti.

Triju pirmo vietu ievēji saņems attiecīgi 5000 eiro, 3000 eiro un 2000 eiro lielu naudas balvu. Gadalgoto projektu pārstāvji tāpat rudenī tiks uzaicināti apmeklēt Eiropas Parlamentu Briselē vai Strasbūrā.

28 labākos projektu salībvalstu komisijas izraudzīsies līdz 2015.gada 13.martam. eiropas atlases komisija trīs labākos projektus noteiks 23.aprīlī, bet apbalvošanas ceremonija Āhenē notiks 12.maijā.

Lai piedalītos konkursā, jāaizpilda dalībnieka anketa. Projektu var pieteikt gan viens jaunietis, gan jauniešu grupa. Projekta kopsavilkums jāiesniedz angļu, franču vai vācu valodā. Papildu informācija un pieteikuma anketa: http://www.charlemagneyouthprize.eu/lv/form.html

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku