Blogs

Kad CV vietā tiek atsūtīta supervaroņa figūriņa!

Cilvēki ir gatavi darīt arvien vairāk, lai iegūtu darbu, kas īstenībā nav nemaz slikti.. Ja darba tirgū konkurence nebūtu tik liela, tad fotogrāfs Jens Lennartsson nekad nebūtu izdomājis tik interesantu veidu, kā par sevi pastāstīt. Tiem uzņēmumiem, organizācijām, žurnāliem, kuros viņš vēlētos strādāt, viņš sūta nevis CV, bet gan savas supervaroņa figūriņas.

Iedomājies, ko sniedz šāda pieeja – Tev ir iespējams pārspīlēt savus talantus, pārvēršot to par superspējām, atšķirties (par visiem 100%) no visiem pārējiem kandidātiem, kā arī beidzot šim fotogrāfam bija iemesls izveidot savu figūriņu, kas ir diezgan forši!

Ja tā padomā, cik daudz katrs no mums pavada veidojot, labojot, uzlabojot savu CV – superfigūriņas izveide aizņem aptuveni tādu pašu laika daudzumu.

Šīs figūriņas vārds ir GI Jens, tās iepakojums veltīts, lai izceltu Jens Lennartsson profesionālās spējas, taču, kas gan būtu superfigūriņa bez brošūras? Komplektā, protams, iekļauta arī brošūra, kurā iekļauts ieskats fotogrāfa darbos.

Iedvesmojoties no šī fotogrāfa tā vien gribas izveidot pašam savu superfigūriņu, ja pat tas ir tikai domās.

Avots: http://www.designfetish.org/2013/12/forget-resumes-jens-lennartsson-sends.html

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku