0

Blogs

Kā piedalīties “networkingā”, ja tam nav laika?

Mēs visi esam aizņemti! Laiks mūsdienās ir ļoti dārgs un to nevar atļauties izšķiest lieki. Kā savienot darbu, ģimeni, draugus, hobijus un citas nepieciešamās lietas ar networkingu jeb tīklošanu, kas ir pamats karjeras izaugsmei un attīstībai? Kā piedalīties networkingā, ja jums nav laika?

Atbilde: padariet to par ieradumu.

Ir viegli pateikt:" Man nav laika networkingam, bet patiesība ir tāda, ka networkingam ir jābūt ieradumam, gluži tādam pat kā zobu mazgāšanai, iešanai dušā vai pusdienošanai”.

Mēs darām daudzas lietas, lai rūpētos par sevi - tīrām zobus, dodamies uz sporta zāli, ejam dušām, un tas viss, lai mēs būtu veseli. Tieši tāpat ir jārūpējas arī par savas karjeras veselību, un networkings ir viena no lietām, kas tai ir nepieciešama.

Patiesība ir tāda, ka jums ir laiks networkingam. Tas nenozīmē, ka uzreiz būs daudz laika, bet kaut nedaudz noteikti ir, taču mēs attaisnojamies ar to, ka mums tam nav PIETIEKAMI laika.

Kā tas izskatās pārnesot uz reālām darbībām? Piemērs: jūs gribat pavadīt 2 stundas sporta zālē, bet iznāk, ka 2 stundu Jums nav, bet ir nedaudz mazāk, tāpēc jūs izlemjat neiet uz sporta zāli vispār, jo nav tieši pilnas 2 stundas.

Vai tas nav muļķīgi? Tas pats attiecas uz networkingu. Tikai tāpēc, ka jūs nevarat tam veltīt tik daudz laika, kā jums gribētos, nenozīmē, ka jums to nevajadzētu darīt vispār. Visiem, kuri domā, ka networkings prasa milzu laika ieguldījumu, būtu jāpiedomā pie tā, kā varētu īstenot networkingu mazākās laika vienībās.

Nevarat apmeklēt networking pasākumu katru nedēļu? Ejiet reizi mēnesī. Nevariet pavadīt networking pasākumā 2 stundas? Tā vietā pavadiet 20 minūtes, lai sakonektētos ar cilvēkiem tiešsaistē.

Networking atslēga, kad jums nav laika, ir īstais brīdis, lai saprastu, ka jums tomēr ir laiks. Piemēram, jūs varat sakonektēties ar cilvēkiem, kas atrodas LinkedIn, braucot autobusā uz darbu, vai sapazīstieties ar cilvēkiem nākamajā ģimenes piknikā. Padariet to par ieradumu, un būs vieglāk tam atrast laiku.

Avots - https://www.workitdaily.com/networking-dont-have-time/

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku