Blogs

Jaunu iespēju vietne Eiropas jauniešiem

Līdz 10.maijam Eiropas Savienībā norit Eiropas Jaunatnes nedēļa, kuras mērķis šogad ir mudināt un palīdzēt jauniešiem piedalīties pilsoniskās sabiedrības dzīvē un iekļūt darba tirgū. Tāpēc šai nedēļā dažādās Eiropas Savienības valstīs, arī Latvijā, notiek jaunatnes konferences, pasākumi, koncerti utt., kuru laikā jauniešiem ir iespēja iepazīties un mudināt sevi kļūt par aktīviem sabiedrības un nodarbinatības vides locekļiem.

Piedāvājot jauniešiem arī praktiska veida palīdzību, Eiropas Komisija “Eures” ietvaros ir radījusi īpašu projektu jauniešiem: “Drop'pin”. Tā ir interneta vietne jauniešiem, kurā var meklēt informāciju un dalīties pieredzē par brīvprātīga darba iespējām, apmācību, praksi un darba meklēšanu, kā arī atrast darba, prakses un citas iespējas visā Eiropā.
Portāls www.eures.europa.eu/droppin sācis darbību pavisam nesen, tāpēc šobrīd visi interesenti, jo sevišķi jaunieši, tiek aicināti izmēģināt un novērtēt jauno portālu, lai rezultātā tas top par lietotājiem draudzīgu, saprotamu un viegli lietojamu.
Savu viedokli par portālu var izteikt, nospiežot zaļo pogu-baneri "Help us improve the site " portāla labajā pusē un aizpildot aptaujas anketu. Taču jāņem vērā, ka vismaz pagaidām portāls ir pieejams lietošanai tikai angļu valodā.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku