Blogs

Ir darbi, kuros der tikai noteikta veida personība

Jūs nevarat sevi piespiest iemīļot brokoļus. Tāpat arī nav lielas jēgas meklēt darbu komunikāciju jomā, ja neesat ekstraverts cilvēks, kam patīk kontaktēties ar cilvēkiem. Ja jūsu dvēsele liesmo radošā degsmē, diezin vai būsiet apmierināts ar grāmatveža darbu. Personība ir kā apavu izmērs. Tas nav pakļauts mūsu patikai vai izvēlei, bet dažkārt to var neatbilstoši pielāgot - ar neērtām, nepatīkamām sekām. Tas nav ne sasniegums, ne trūkums, ka daži spēj izteikties lielu auditoriju priekšā un darīt to ar patiku, savukārt citiem tas uzdzīs mēmas šausmas. Ir cilvēki, kas gadiem ilgi spēj pētīt vienu vienādojumu un sajūsmināties par to, un ir tādi, kas noteikti ilgosies pēc cilvēciskas mijiedarbības un dažādības. Izproti sevi - to, kāda ir jūsu patiesā personība, - un izvēlieties sev atbilstošu nākotni. Lai gan cilvēki dzīves laikā piedzīvo dažādas stadijas, ieskaitot izaugsmi darbā un pārmaiņas ģimenē, viņu personības īpašības paliek nemainīgas, sākot apmēram no sešpadsmit gadu vecuma.

Barto 1998

Lai gan cilvēki dzīves laikā piedzīvo dažādas stadijas, ieskaitot izaugsmi darbā un pārmaiņas ģimenē, viņu personības īpašības paliek nemainīgas, sākot apmēram no sešpadsmit gadu vecuma.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku