Blogs

Iespēja jaunajiem politikas pētniekiem, žurnālistiem, tulkiem

Vēl kāda ziņa jauniešiem no Eiropas Savienības. Jauns konkurss un prakses iespēja Eiropas Parlamentā, kuras mērķis ir paldīdzēt jauniešiem kļūt par darba tirgus dalībniekiem. Pieteikumi tiks gaidīti līdz 15.maijam un prakse ilgs piecus mēnešus. Tās laikā būs gan darba, gan formācijas iespēja, kā arī dalība dažādos projektos. Šoreiz pieteikumi tiek gaidīti no jaunajiem žurnālistiem, tulkiem, tulkotājiem, arī tiem, kas vēl studē.

Lai pieteiktos Roberta Šūmana stipendijai politikas, institūciju un žurnālistikas novizienā, nepieciešams, lai kandidāti būtu beiguši studijas (vismaz bakalaura grāds). Prakse tiks arī apmaksāta. Stipendijas apjoms mēnesī ir aptuveni 1200 eiro. Pieteikšanās notiek tikai elektroniskā formā. Kad tiks aizpildīts pietiekums, kandidāts saņems e-pasta vēstuli par veiksmīgu pietiekuma iesniegšanu un identifikācijas numuru.
Tulkiem un tulkotājiem ir iespēja piedalīties praksēs, kuru laikā iespējams saņemt stipendiju, kā arī praksēs bez stipendijas. Otrā gadījumā prakses laiks ir trīs mēneši, taču to var arī pagarināt. Arī šai gadijumā pietiekšanās ir elektroniskā formā. Stipendijas apjoms arī ir 1200 eiro apmērā.
Prakse notiks Eiropas Parlamenta iestādēs Luksemburgā, Briselē un Strasbūrā.
Papildu informācija tiem, kas vēlas kandidēt: http://www.europarl.europa.eu/aboutparliament/en/007cecd1cc/Traineeships.html

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku