Blogs

Ieprieciniet darbiniekus Ziemassvētkos

Ziemassvētki lielākai daļai cilvēku ir laiks, kurš ir veltīts atpūtai un ģimenei. Tas ir skaistākais laiks, lai dāvinātu un saņemtu dāvanas. Ne tikai labākajiem draugiem, bet arī saviem kolēģiem un padotajiem. Pat neliela dāvaniņa spēs iepriecināt un motivēt darbinieku.
Bieži vien nav viegli tās izvēlēties. Izvēli ietekmē gan pieejamie līdzekļi, gan attiecības darbā, taču galvenais ir atcerēties, ka Ziemassvētku davanā galvenā nav finansiālā vērtība, bet gan pievienotā vērtība jeb attieksme , ar kādu dāvana tiek pasniegta. Ta ir drīzāk draudzības, cieņas, atzinības zīme, ka darbinieks tiek novērtēts, ka viņš uzņēmuma vadībai ir svarīgs, ka viņā tiek saskatīta personība nevis bezpersonisks darbinieks.
 
Turpinājumā daži padomi darba devējiem dāvanu izvēlē.
Uzņēmumi parasti izvēlas dāvināt no vienas puses it kā bezpersoniskas dāvanas, taču tās var papildināt ar uzņēmuma logo. Tā var būt gan pildspava, bet, ja līdzekļi atļauj, tas var būt arī iPod vai citas darbā noderīgas lietas, kas papildinātas ar uzņēmuma atpazīstamības zīmēm. Ja rocība ir ne tik liela, bet darbinieku ir daudz, tad var izvēlēties datorsomas vai vāciņus, plānotājus, atslēgu piekariņus ar uzņēmuma logo.
Tāpat jau izsenis par labākajām Ziemassvētku dāvanām tiek uzskatīti vīns, šokolāde, konfektes, citi alkoholiskie dzērieni vai saldumi, kurus var dāvināt jebkura vecuma un gaumes darbiniekiem. Šai gadījumā, protams, būtisks ir iepakojums. Darbinieki priecāsies, ja davānā saņems īpašu krūzīti, kuru pēc tam varēs izmantot kafijas un tējas pauzēs. Ja finanses nav šķērslis un ir vēlme darbiniekiem uzdāvināt īpašu dāvanu, tad tā noteikti var būt dāvanu karte ceļojumam. Ja īsti nav ideju, bet ir vēlme iepriecināt tos, kas strādā jūsu uzņēmumā, tad dāviniet viņiem dāvanu kartes. Tā būs iespēja cilvēkam pašam izvēlēties sev vistīkamāko Ziemassvētku dāvanu, par kuru būs prieks. Lai jums jauki svētki un prieks dāvināt! Ilze Mežniece

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku