Blogs

“Enjoy Recruitment” piedalās RIGA COMM 2014

Jau pēc mēneša - 14. un 15. novembrī - Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centrā, notiks Baltijas IT izstāde biznesam un Inovāciju konference. Abos šajos notikumos partnera statusā piedalīsies arī personāla atlases kompānija “Enjoy Recruitment”.

Papildus informācijai un atbildēm uz jebkuru jautājumu par personāla atlasi “Enjoy Recruitment” izstādē piedāvās iespēju ikvienam aizpildīt testu, lai noskaidrotu savas personības tipu, kā arī saņemtu kompetentu un padziļinātu skaidrojumu par to no “Enjoy Recruitment” personāla atlases speciālistēm.

“Ņemot vērā, ka viena no mūsu vadošajām speciālizācijām ir darbinieku atlase tieši IT nozarei, uzskatām, ka piedalīšanās šajos pasākumos mums ir nevis izvēle, bet pienākums,” uzsver “Enjoy Recruitment” vadītājs Armands Kauss. “Šī izstāde un konference vistiešākajā veidā atvieglo darbu tirgus izpētes un komunikācijas virzienā, jo piedāvā iespēju vienlaicīgi un vienā vietā satikt un iepazīt visdažādākos nozares pārstāvjus, tirgus spēlētājus, kā arī cilvēkus, kuri IT jomā saskata teicamas karjeras izaugsmes iespējas.”

Par “RIGA COMM 2014”
IT izstāde ir gada IT pasākums pakalpojumu un ražošanas nozaru uzņēmējiem, valsts iestāžu vadītājiem un IKT profesionāļiem, kur vienuviet iepazīt aktuālāko Baltijas un ārvalstu IKT pakalpojumu sniedzēju un produktu izstrādātāju piedāvājumu, konsultēties ar zinošiem speciālistiem un kopīgi izvēlēties piemērotākos risinājumus savam biznesam vai organizācijai.

Inovāciju un biznesa konference “RIGA COMM 2014” dos iespēju dzirdēt iedvesmojošas personības, mācīties no dažādiem uzņēmumiem, satikt biznesa partnerus un potenciālos klientus.

Vairāk par izstādi un konferenci uzzini šeit: www.rigacomm.com

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku