Blogs

Eiropas Uzņēmējdarbības veicināšanas balva 2015

Vēl līdz 25.maijam Latvijas uzņēmēji un to pārstāvošās organizācijas, valsts, reģionālā vai vietējā līmeņa iestādes, publiskā un privātā sektora partnerības organizācijas, kuru īstenotie projekti guvuši panākumus reģiona ekonomikas uzlabošanā, var pieteikt dalību Eiropas Komisijas izsludinātajā konkursā “Eiropas Uzņēmējdarbības veicināšanas balva 2015”. Divi konkursa uzvarētāji Latvijā tiks paziņoti līdz 25.jūnijam un tiks nominēti Eiropas līmeņa konkursam.

Eiropas līmeņa atlase notiks līdz septembrim, kad visu Eiropas Savienības dalībvalstu pieteikumus izvērtēs žūrija. Visi dalībnieki, ko attiecīgā valsts izvirzījusi Eiropas uzņēmējdarbības veicināšanas balvu konkursam, tiks aicināti piedalīties apbalvošanas ceremonijā 2015. gada novembrī Luksemburgā.
Eiropas Komisija katru gadu organizē „Eiropas Uzņēmējdarbības veicināšanas balvu”, lai apzinātu un novērtētu visveiksmīgākos uzņēmējdarbības un uzņēmumu veicinātājus  Eiropā, īpaši izceltu uzņēmējdarbības labāko politiku un labo praksi, veidotu izpratni par uzņēmējdarbības pievienoto vērtību, kā arī pamudinātu un iedvesmotu potenciālos uzņēmējus. Balva tiek pasniegta un konkursam var pieteikties sešās kategorijās: uzņēmējdarbības gara veicināšana; ieguldījums uzņēmējdarbības prasmēs; uzņēmējdarbības vides uzlabošana; atbalsts uzņēmējdarbības internacionalizēšanai; atbalsts videi nekaitīga tirgus attīstībai un resursu efektīvai izmantošanai; atbildīga un iekļaujoša uzņēmējdarbība.
Papildu informācija par konkursu un pieteikšanos tam pieejama Ekonomikas ministrijas mājaslapā.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku