Blogs

Eiropas Parlamentā gaida jaunos tulkus

Eiropas Savienības institūcijas Luksemburgā piedāvā līdz sešu mēnešu darba, prakses un formācijas iespēju jaunajiem tulkiem, mēnesī stipendijā piedāvājot līdz 1223 eiro. Pieteikšanās paredzēta līdz 15.maijam.

Mūsdienās valodu zināšanas kļūst arvien būtiskākas, un Eiropas Parlaments piedāvā tiem jauniešiem, kuri ir ieguvuši tulka specializāciju, prakses, pirmā praktiskā darba un apmācības un iespēju Eiropas Savienības institūcijās. Tā ir lieliska iespēja gūt pieredzi internacionālā vidē.

Katru gadu Eiropas Parlaments saņem aptuveni 10 000 pietiekumus no jauniešiem, kas vēlas gūt šo pieredzi. Taču tikai 2% no viņiem ir iespēja šo pieredzi gūt. Katru gadu Eiropas Parlamentā darbu uzsāk 150 līdz 200 jaunie tulki, kas strādā kādā no 23 Eiropas institūciju valodu nodaļām.

Prakse paredz trīs mēnešu darbu, kuru iespējams pagarināt vēl uz trim mēnešiem. Prakse sāksies 2015.gada 1.oktobrī, un katrs praktikants mēnesī saņems 1223 eiro lielu stipendiju. Tie studenti, kuri vēlēsies Eiropas Savienības institūcijās padziļināt savas tulkošanas spējās, mēnesī saņems 300 eiro stipendiju.

Kā vienmēr, pieteikšanās notiek elektroniski angļu vai franču valodā, taču paskaidrojums, kāpēc jaunietis vēlas kandidēt, jāraksta savā valodā. Pēc pieteikšanās katrs kandidāts e-pastā saņems kodu un pieteikšanās dokumenta kopiju pdf formātā.

Pieteikties acināti tie, kuri ir kaislīgi valodu mīļi! 

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku