Blogs

Eiropas darba gadatirgus Tallinā

Septembra vidū Tallinas Nacionālajā bibliotēkā, Igaunijā, norisināsies Eiropas darba gadatirgus. To “Eiropas Darba dienas 2015” ietvaros organizēs Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonds un EURES Igaunija.

Pasākums notiks 17. septembrī, un tā mērķis ir veicināt  darba mobilitāti Eiropā, informēt Igaunijas darba meklētājus par mobilitātes priekšrocībām un iespējām ES/EEZ valstīs, kā arī vienuviet savest kopā Igaunijas darba meklētājus ar darba devējiem.
Pasākumā piedalīsies arī EURES Latvija, kas sniegs informāciju un konsultācijas pasākuma apmeklētājiem par darba tirgus situāciju, darba un dzīvošanas nosacījumiem Latvijā. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iegūt informāciju par dzīves un darba apstākļiem, pašreizējo darba tirgus situāciju un informāciju par uzņēmējdarbības/biznesa uzsākšanas iespējām, mācību iespējām Latvijā. Interesentiem tiks sagatavota prezentācija par dzīves un darba apstākļiem Latvijā un piedāvāti izdales materiāli par sociālo drošību, informāciju par darba tirgus situāciju un dzīves un darba apstākļiem.
Turpretī  18.septembrī norisināsies Igaunijas bezdarba aprosināšanas fonda un EURES Igaunija organizētais Eiropas Darba dienu gadatirgus tiešsaistē, kura mērķis ir piesaistīt kvalificētus darbiniekus. Darba meklētājiem no visas Eiropas būs iespēja tiešsaistē kontaktēties ar darba devējiem, aplūkot pieejamās vakances un piedalīties darba intervijās.
Informācijas avots: www.nva.gov.lv

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku