Blogs

“Drop'pin” - mācību, prakses un darba iespējas jauniešiem

Jau iepriekš rakstījām par jaunu iespēju vietni Eiropas Savienības jauniešiem “Drop'pin”, ko Eiropas Komisija radījusi “Eures” ietvaros. Jaunā vietne tikaoficiāli atklāta jūnija otrā pusē Rīgā Eiropas Māceklību alianses (EAfA) pasākuma laikā.

Eiropas Māceklību alianses pārstāvji, kas ir galvenais “Drop'pin” partneris, apsola “Drop'pin” ietvaros piedāvāt 140 000 prakses vietu, lai veicinātu jauniešu interesei par apmācību un veicinātu kvalitāti. Jaunās iespējas tiks publicētas “Drop'pin” mājaslapā. Tāpat dažādi uzņēmumi, kas ir EafA locekļi, piedāvā prakses, apmācību, kā arī pastāvīga vai noteikta laika darba vietas. Piemēram, uzņēmums “BMW” sola katru gadu praksē pieņemt 1500 jauniešus, apdrošināšanas kompānija “AXA” līdz 2018.gadam piedāvās 20 000 jauniešu darba iespēju, no kurām puse būs prakses vietas, bet pārējās pastāvīga darba vietas.

“Drop'pin” mērķis ir palīdzēt jauniešiem atklāt iespējas uzlabot savu nodarbināmību, tuvinot viņus organizācijām, kas to var piedāvāt.

Jauniešiem “Drop'pin” ir vieta, lai vienkopus atrastu konkrētus veidus savas nodarbināmības un prasmju uzlabošanai, piemēram, mācekļa praksi, stažēšanos, koučingu, darbaudzināšanu, valodu apmācību un atbalstu, lai pārceltos uz citu ES valsti. Kā reģistrēti vietnes lietotāji viņi var augšupielādēt savus dzīves aprakstus, pieteikties uz iespējām un novērtēt tās, kā arī sākt aktīvi darboties “Drop'pin” līdzbiedru kopienā, apmainoties ar pieredzi.

“Drop'pin” uzņēmumiem un organizācijām piedāvā iespēju iepazīstināt jauniešus ar savu piedāvājumu, uzrunājot daudzveidīgu iesaistīto jauniešu auditoriju. Tāpat “Drop'pin” mudina organizācijas uz partnerības veidošanu, veicinot tīklu veidošanu ar mērķi radīt jaunas un plašākas programmas un iespējas jauniešiem.

Arī izglītības nodrošinātāji var vērsties “Drop'pin”, lai apmainītos zināšanām un veidotu savā starpā komandu jaunu programmu izstrādei, palīdzot jauniešiem sagatavoties darbam. 

Papildu informācija: https://ec.europa.eu/eures/droppin/en

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku