Blogs

Darba un integrācijas gadatirgus Polijā

2015. gada 2. oktobrī Polijas pilsētā Plockā, kas atrodas aptuveni 100 km no Varšavas, Sporta un atpūtas centrā „Orlen Arena” norisināsies „Starptautiskais darba un integrācijas gadatirgus”, kuru organizē Polijas nodarbinātības dienests un EURES (Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkls).

Plocka ir trešā lielākā pilsēta Polijas Mazovijas vojevodistē. Šajā reģionā ir salīdzinoši liels bezdarba līmenis, tā piemēram, Plockas apgabalā tas sastāda 17,2% un, atbilstoši statistikas datiem, ir vērojams, ka tieši šī reģiona iedzīvotāji ir vairāk mobili un labprātāk dodas darba gaitās ārpus valsts uz īsāku vai garāku periodu. Gadatirgu parasti apmeklē liels skaits interesentu un plānots, ka to apmeklēs arī Latvijas valstspiederīgie.
Plockas nodarbinātības dienesta dati liecina, ka lielākais reģistrēto bezdarbnieku un darba meklētāju skaits vēlētos atrast darbu tādās profesijas kā tirdzniecības darbinieki, būvstrādnieki, pārtikas pārstrādes darbinieki, pavāri, mūrnieki, ekonomisti un atslēdznieki.
Gadatirgū aicināti piedalīties arī Latvijas darba devēji, lai reklamētu esošās vakances, ka arī atlasītu kandidātus darba intervijām. Piedalīšanās gadatirgū ir iespēja darba devējiem ne tikai prezentēt savu uzņēmumu un vakantās vietas tajā, tikties klātienē un atrast piemērotus darbiniekus, bet arī dibināt jaunus kontaktus un meklēt sadarbības partnerus.
Darba devēji var pieteikt dalību pasākumā, nosūtot pieteikumu uz e-pastu eures@nva.gov.lv. Tas jāizdara līdz šī gada 31.augustam. Piedaloties pasākumā, arba devējiem pašiem jāsedz ceļa un uzturēšanās izdevumi Polijā.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku